Mr & Mrs Ho Ting Sik Visitor Centre, Hong Kong Science & Technology University

Hong Kong

Mr & Mrs Ho Ting Sik Visitor Centre, Hong Kong Science & Technology University is a 1200 sq.ft interactive multimedia visitor centre designed to be a multi purpose space for visitors to understand the history and culture of the university, and also as a place to host events for greeting dignitaries and guests. The space is designed is calm and created out of warm toned granite to form a refined and dignified interior. Installed into the space are multimedia tables with multi touch capabilities on an interface designed to give access to the content of the university. This content can be interactively "pushed" on the walls by projection onto the granite walls. Additionally an information kiosk is designed to be linked to the university's network for live activities on campus. A logo of the university is at the centre of the space to become a backdrop for photo taking and for live broadcasts. This space is designed as a synergy between space and technology for the visitor to enjoy.

Mr & Mrs Ho Ting Sik Visitor Centre, Hong Kong Science & Technology University

Hong Kong

Mr & Mrs Ho Ting Sik Visitor Centre, Hong Kong Science & Technology University is a 1200 sq.ft interactive multimedia visitor centre designed to be a multi purpose space for visitors to understand the history and culture of the university, and also as a place to host events for greeting dignitaries and guests. The space is designed is calm and created out of warm toned granite to form a refined and dignified interior. Installed into the space are multimedia tables with multi touch capabilities on an interface designed to give access to the content of the university. This content can be interactively "pushed" on the walls by projection onto the granite walls. Additionally an information kiosk is designed to be linked to the university's network for live activities on campus. A logo of the university is at the centre of the space to become a backdrop for photo taking and for live broadcasts. This space is designed as a synergy between space and technology for the visitor to enjoy.